Jaunumi

Atvērto durvju diena projektā TAL Residence! Gaidām ciemos 9. jūnijā.

Aicinām apmeklēt Tal Residence Elizabetes ielā 39 ‒ Rīgas Klusā centra respektablākajā vietā! Atvērto durvju dienas laikā 9. jūnijā Jums būs iespēja iepazīties ar projekta unikālo konceptu, izpildījumu un aplūkot pēdējos četrus iegādei pieejamos dzīvokļus.

Par dzīvokļiem:
Šobrīd tiem ir īpaši izdevīga pārdošanas cena ‒ no 2635 EUR/m2. Dzīvokļu platība ‒ 126,3‒174 m2 ar iespēju tos apvienot. Vienam dzīvoklim ir pilna apdare, pārējiem ‒ baltā.

Projektu klātienē apmeklēt iespējams tikai individuāli (vienas mājsaimniecības ietvaros), iepriekš obligāti reģistrējoties un norādot konkrētu apmeklējumu laiku. Reģistrācija šeit: ej.uz/TalRes_A-D_Dienas_9_10_06.

Atrodoties projektā, jāvalkā sejas aizsargmaska. Pasākums notiks, ievērojot visus Covid-19 drošības pasākumus.

Gaidīsim ciemos!


Projektā Tal Residence par īpašām cenam pieejami un savus jaunos īpašniekus gaida pēdējie 4 dzīvokļi platībā no 100 līdz 144 kvadrātmetriem. 



Sakarā ar projekta slēgšanu pēdējiem TAL Residence dzīvokļiem īpaša cena - no 2500 EUR/m2.
Dzīvokļi iegādājami ar pelēko apdari un brīvu plānojumu – jaunie īpašnieki var vai nu paši tos iekārtot pēc savas gaumes, vai arī vienoties ar attīstītāju par darbu veikšanu. Uzticot darbus attīstītājam, iespējami divi varianti: izvēlēties kādu no piedāvātajiem gatavajiem profesionālu dizaineru izstrādātajiem variantiem vai arī pilnībā īstenot savas vēlmes «līdz atslēgai». 

Viens no dzīvokļiem – trīsistabu dzīvoklis platībā 129 kvadrātmetri – trešajā stāvā iegādājams ar pilnu apdari, tai skaitā – iebūvētu virtuvi ar sadzīves tehniku, kā arī santehniku un iebūvētās mēbeles vannasistabās. Ikvienam projekta dzīvoklim ir vismaz viens balkons vai terase; vienam dzīvoklim trešajā stāvā ir balkons platībā 41 kvadrātmetrs.


Restorāns SNATCH   24.09.2020  

Vēl viena lieliska vieta atpūtai draugu lokā un izsmalcinātu ēdienu baudīšanai Rīgā ir klāt! Mūsu projekta TAL Residence sienās nesen durvis vēra moderns itāļu restorāns SNATCH ar ēdieniem no dažādiem Itālijas reģioniem. Labākās sastāvdaļas, vienkāršas receptes un nepārspējama garša - viss pēc garšīgās itāļu dzīves filozofijas, kur prieks un labs garastāvoklis ir tikpat svarīgs kā ēdienu un atsevišķu produktu garša un aromāts. Galdiņu rezervācija - https://www.snatch.lv

 

2015. gadā 29. aprīlī tika nodota ekspluatācijā dzīvojama ēka Tal Residence!

Fotoatskaite uz 28.02.2015

Pārskats par veiktajiem būvdarbiem līdz 31.12.2014.

Ēkā pabeigti galvenie būvniecības darbi, ierīkoti visi inženiertehniskie tīkli, pieslēgta konstanta siltumapgāde, pabeigti fasādes iestiklošanas un grīdu ieliešanas pazemes autostāvvietā darbi.

Notiek iekšējās apdares darbi, marmora ieklāšana hallē un uz kāpnēm, tiek gatavota ieejas durvju uzstādīšana dzīvokļos.

Iekšējā pagalmiņā turpinās teritorijas labiekārtošanas un granīta bruģakmens ieklāšanas darbi.

Iekštelpās notiek kadastrālie mērījumi un janvāra beigās tiks sagatavota ēkas inventarizācijas lieta.

Tuvākajā laikā ēku gatavojas pieņemt Rīgas pilsētas būvvaldes komisija, lai objektu varētu nodot ekspluatācijā.

Pārskats par veiktajiem būvdarbiem līdz 31.10.14.

Ēka pieslēgta pastāvīgai siltumapgādei.

Uzstādītas stikla margas uz ēkas iekšējās fasādes. Notiek iekšējā pagalma labiekārtošanas un granīta bruģakmeņu ieklāšanas darbi.

Notiek pazemes autostāvvietas grīdas liešanas darbi un iekšējo starpsienu dzīvokļos uzstādīšanas darbi.

Pārskats par veiktajiem būvdarbiem līdz 30.07.14.

Notiek ēkas galvenās fasādes struktūras iestiklošana, jumta likšana un VELUX logu uzstādīšana uz jumta.

Pabeigta visu inženiertehnisko tīklu montāža: ūdensapgāde, ventilācija, apkure un kanalizācija. Līgums par pastāvīgu ēkas nodrošināšanu ar elektrību ir parakstīšanas posmā.

Uz ēkas galvenās halles sienām sākti marmora likšanas darbi.

2014 gadā 28 jūnijā Tal Residence svinēja Spāru svētkus

Saskaņā ar latviešu tradīciju Spāru svētkus svin, atzīmējot svarīga būvniecības posma pabeigšanu, kad ir uzbūvēts ēkas karkass un ēkā ir uzslietas spāres.

Mājas pašā augstākajā punktā celtnieki pakar vainagu, kas apliecina labas savstarpējās attiecības starp mājas saimniekiem un celtniekiem. Savukārt saimnieki, izrādot pateicību celtniekiem, klāj svētku galdu.

Svinīgā gaisotnē „R.Evolution City” valdes priekšsēdētājs Aleksejs Zagrebeļnijs uzrunāja viesus, kā arī pateicās firmas „LX Grupa” celtniekiem un projekta arhitektam Inguram Lazdiņam par paveikto kvalitatīvo darbu.

Pārskats par paveiktajiem darbiem uz 31/05/2014

Pabeigta blakus esošās ēkas iekšpagalma fasādes restaurācija. Turpinās galvenās iebrauktuves ēkas pagalmā apšūšana ar melno marmoru. Notiek galvenās fasādes montāžas un fasādes struktūras iestiklošanas darbi;

Celtnieki ir uzsākuši vienu no svarīgākajiem ēkas būvniecības. Ir uzsākta balkonu apšūšana ar granītu un koka logu montāža, notiek iekšējās fasādes siltināšanas darbi.

Pārskats par paveiktajiem darbiem uz 30/04/2014

Uzbūvēts ēkas pēdējais, 8. stāvs. Tuvākajā laikā būvnieki uzsāks jumta konstrukcijas darbus.Ēkas 6. un 7. stāvā norit dzīvokļu starpsienu mūrēšanas darbi. Uzsākti ēkas iekšējo sistēmu ierīkošanas darbi: ūdensapgāde, kanalizācija, elektrība un ventilācija. Uzsākti nesošo konstrukciju montāžas darbi fasādes iestiklošanai. Apstiprināts un pasūtīts melnais marmors ēkas 1.stāva fasādei un marmors ēkas kāpņu apdarei iekštelpās.

Pārskats par paveiktajiem darbiem uz 31/03/2014

Ēkā ir pabeigti 6. un 7. stāva celtniecības darbi, nobetonēta 6. stāva grīda. Ēkas 3., 4. un 5. stāvā notiek starpsienu likšanas darbi.Tiek ierīkota galvenā transformatoru apakšstacija. Apstiprināts fasāžu ārējās apdares un mājas halles materiāls — itāļu dekoratīvais apmetums ARMOURCOAT, kas ir dabīgs minerāls, kam pievienoti marmora gabaliņi. Dekoratīvajam segumam ir virkne priekšrocību — tas ir triecienizturīgs un nedilstošs, pilnībā bez salaiduma vietām, ļauj izpildīt bezgalīgu skaitu arhitektūras risinājumu.

Pārskats par paveiktajiem darbiem uz 28/02/2014

Ēkā ir pabeigti sestā stāva grīda betonēšanas sagatavošanas darbi. Pabeigti ūdensvada un kanalizācijas ārējo tīklu pieslēgšanas darbi, pabeigti siltummezgla montāžas darbi. 1., 2. un 3. stāvā notiek ārsienu likšanas darbi.

Pārskats par paveiktajiem darbiem uz 31/01/2014

Uzcelts ēkas karkasa ceturtais stāvs. Nobetonēta piektā stāva grīda. 

Uzsākti galveno kāpņu telpu betonēšanas darbi. Apstiprināts lēmums par ēkas iekšējās fasādes apdari. 

Visi darbi tiek veikti Rīgas pilsētas būvvaldes stingrā uzraudzībā. Nav nekādu pretenziju vai piezīmju, darbā nav atklāti trūkumi. Izpildīto dzelzsbetona konstrukciju darbu kvalitāte atbilst Eiropas būvniecības standartiem (LVS EN 1990).